![]() |
![]() |
|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | راهنمایی | لیست اعضا | تقویم | بازي | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده | چت |
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
#1 |
![]() گنج سايت |
یک پیشنهاد دارم ومیخوام نظر سنجی کنم
در مورد تردد معلولین به خصوص کسانی که با ویلچر هستند و سرویس های که گاه به گاه کنسل میشه میشه یک شرکت تعاونی ایجاد کرد که هر کس بنا به بوجه خودش در این شرکت تعاونی ثبت نام کنه و ماشینی با شرایط شخص ویلچری خریداری بشه با یک آژانس صحبت کرد و این ماشین همراه با یک راننده که میتونه این راننده هم از معلولین باشه (که در این صورت یک اشتغال برای یک نفر ایجاد شده ) در این آژانس شورو ع به کار کنه معلولین با هماهنگی از ۱ روز قبل تقاضای ماشین کنند ( ارجعیت با ویلچریها ) اگر کسی موافق این طرح هست یا اگر این طرح امکان عملی شدنش نیست لطفآ اینجا مطرح کنیم شاید بشه برای این مشکل فکری کرد |
|
|
|
| 12 کاربر از kiana برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
3aeed (چهارشنبه، ۱۶ تير ۱۳۸۹),
fatima (پنجشنبه، ۱۷ تير ۱۳۸۹),
mahdifa (يكشنبه، ۲۰ تير ۱۳۸۹),
pooya (چهارشنبه، ۱۶ تير ۱۳۸۹),
reihane (چهارشنبه، ۱۶ تير ۱۳۸۹),
SADAF/Z (چهارشنبه، ۱۶ تير ۱۳۸۹),
tanhaei50 (سه شنبه، ۲۲ تير ۱۳۸۹),
مهناز (چهارشنبه، ۱۶ تير ۱۳۸۹),
مهدي يار (چهارشنبه، ۱۶ تير ۱۳۸۹),
الماس (چهارشنبه، ۱۶ تير ۱۳۸۹),
امیرمهدی (چهارشنبه، ۱۶ تير ۱۳۸۹),
حسين (چهارشنبه، ۱۶ تير ۱۳۸۹)
|
|
|
#2 |
![]() گنج سايت |
من موافقم
تو شهر ما یه چیزی شبیه به این هست برای ثبت شرکت تعاونی آشنایی کامل دارم و می تونم در صورت نیاز کمک کنم و حاضر به سرمایه گذاری نیز هستم
|
|
|
#3 |
![]() عضو فعال |
woooooooooooow
ممنون کیانا جون از پیشنهادت منم از این طرح خیلیییییییییییییی استقبال میکنم و حاضر به سرمایه گذاری هستم r8041 عزیز ممنون از اظهار کمکت |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() گنج سايت |
من خودم با اینکه استفاده ای ندارم اما حاضر به مشارکت هستم امیدوارم بقیه دوستان نظر خودشون رو بیان کنند
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() عضو فعال |
دوستان چه جوری میشه سریعتر نظر بقیه رو جویا بشیم؟
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() گنج سايت |
من این تاپیک رو برای اکثر بچهها ارسال کردم امیدوارم استقبال بشه
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() گنج سايت تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸
موقعیت: تبریز
تشکر: 1,335 2,243 تشکر در 1,080 ارسال محبوبيت: 2253 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
منم با اینکه ویلچری نیستم ولی حاضرم مشارکت کنم
زندگي كوتاهتر از آنست كه به خصومت بگذرد و قلبها گرامي تر از آنند كه بشكنند. فردا طلوع خواهد كرد حتي اگر نباشيم ! در بستر روزگار آنچه به دست می آيد با خنده پايدار نمي ماند و آنچه از دست ميرود با اشك جبران نميشود!
|
|
|
|
| کاربران زیر از مهناز برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
kiana (چهارشنبه، ۱۶ تير ۱۳۸۹)
|
|
|
#8 |
![]() عضو فعال |
ممنون دوستان
فقط یه چیزی... برای جهت دهی بهتره نوع مشارکت رو مشخص کنیم مثلا سرمایه گذاری(مالی) امور اداری امور تدارکات(خرید و ...) و... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() گنج سايت |
ابتدا ببینیم چه تعداد حاضر به همکاری هستند به بقیه مراحل هم میرسیم
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() عضو با سابقه تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸
موقعیت: تهران
تشکر: 995 655 تشکر در 247 ارسال محبوبيت: 665 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
فکر خیلی خوبی هستش ولی عملی شدنش سخته به خاطر اینکه هر شهر و استان تعداد معلولینش متفاوت هست . باید هر شهر برای خودش جدا این آژانس و داشته باشه و اطلاع رسانی به معلولین مشکل هستش چون تعداد معدودی از بچه های معلول به این سایت می یان یا اینکه می تونن از اینترنت استفاده کنن .
اگه از طریقی معلولین بتونن با بهزیستی شهرشون هماهنگ کنن و بچه های معلول از این طریق مطلع بشن و به طور خودجوش ثبت نام کنند و هرکس به طور جداگانه هر مبلغی که در توان داره بپردازه چون این کاررو بهزیستی انجام نمی ده.
|
| کاربران زیر از ترنه برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
kiana (چهارشنبه، ۳۰ تير ۱۳۸۹)
|
![]() |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | جستجوی این موضوع |
| حالات نمایش | |
|
|