![]() |
![]() |
|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | راهنمایی | لیست اعضا | تقویم | بازي | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده | وبلاگ های اسپشل | گپ خودمانی |
| توجه |
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
#1 | ||||||||
![]() گوهر سايت
موقعیت: تهران
تشکر: 525 1,165 تشکر در 454 ارسال ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
سلام دوستان
من برای ایاب و ذهاب اشتغالم از سرویسهای بنیاد مهر ایرانیان(بهزیست کار سابق) استفاده می کنم. اما خیلی وقتها بنا به دلایلی سرویسهام کنسل میشه و چون ویلچیر برقی دارم خیلی اذیت می شم. می خوام بدونم سایر دوستان در شرایط مشابه چه می کنن؟ آیا ارگان یا شرکتی وجود داره که خودروهای مناسب سازی شده رو بصورت آژانس (با دریافت هزینه)در اختیار بگذاره؟ درصورت عدم وجود دوستان موافقن در این زمینه حرکتی بکنند؟ |
||||||||
|
|
|
| 2 کاربر از MaryNic برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#2 | ||||||||
![]() گنج سايت
تشکر: 5,841 5,446 تشکر در 2,156 ارسال ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
سلام دوست عزیز
من خودم از همین بهزیستکار برای رفت و امدم استفاده میکنم بارها شده که سرویس کنسل شده و من برای اینکه به کلاس یا کاردرمانیم برسم از ازانس استفاده کردم مثلا همین دوروز پیش حاضر بودم منتظر سرویس که گفتن سرویس کنسل شده متاسفانه هیچ ارگانی نیست که بخواد دراین زمینه کمک کنه یا خودروی مناسب سازی شده دراختیار قراربده حتی باهزینه
|
|
| کاربران زیر از taraneh برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#3 | ||||||||
![]() گوهر سايت
تشکر: 525 1,165 تشکر در 454 ارسال ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ممنون از پاسخت عزیزم
احتمالا اوضاع تو طوریه که میتونی مشکلتو راحت با آژانس حل کنی.ولی من همونطوری که گفتم ویلچیر برقی دارم و امکان استفاده از ماشینهای معمولی برام میسر نیست... تازه امروز بهم زنگ زدن می گن 3 روزه شدی از طرف بهزیستی درصورتی که کار من 5 روز در هفته هست!!!!!!!!!!!!! می خوام بئونم حالا که کسی به فکر ما نیست به نظرتون شدنی که با کمک و سرمایه خودمون این کار بکنیم؟ چند نفر متولی بشن و ماشینو می تونیم به شیوه آژانس در اختیار بقیه هم بگداریم نظرتون چیه؟ |
||||||||
|
|
|
| 3 کاربر از MaryNic برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#4 | ||||||||
![]() گنج سايت
تشکر: 3,291 2,244 تشکر در 617 ارسال ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
من خودم تا حالا از اون ماشینا استفاده نکردم و معمولا برای رفت و آمد از آژانس استفاده میکنم یا اگر برادرم باشه منو میرسونه. ولی خوب خیلی سخته و برای سوار شدن و پیاده شدن خیلی بهم فشار میاد. تازه باید خدا تومن پول آژانس بدم برای یه ذره راه .اگه آدم ویلچر برقی داشته باشه که اصلا نمیشه با آژانس رفت
![]() من تو یکی از کشورها میدونم که معمولا از سه روز قبل جایی بخوان برن رزرو میکنند و پولی که میدن به اندازه پول بلیط اتوبوسه یا ماشینای خطی. پیشنهاد خوبیه که خودمون همت کنیم ولی مشکل اینجاست که مثلا بچههای تهران واسه مناطق مختلفن و اینکه جطوری هماهنگ کنیم چند تا ماشین باشه و .... یه کم سخته. به نظرم اگه یکی که اطلاعات بیشتری داره ببینه چند نفر همکاری میکنند و هر کی چه پیشنهادی داره و چقدر میتونه پول بذاره خیلی خوب میشه
|
|
| 2 کاربر از نارون برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#5 | ||||||||
![]() گوهر سايت
ممنون عزیزم از پاسخت
با نظرت موافقم به نظرم خوبه آیتمهایی که گفتی رو بصورت یک لیست در بیاریم مثلا من خودم هر روز ساعت رفت و برگشتم 7:30 و 15:30 هست مسیرمم از ستارخان به آزادی و بلعکس هستش تو سرمایه گذاریم کمک میکنم تا هر مبلغی که در توانم هست... |
||||||||
|
|
|
| 3 کاربر از MaryNic برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#6 | ||||||||
![]() گنج سايت
موقعیت: آلمان köln
تشکر: 7,373 11,941 تشکر در 3,903 ارسال ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
پیشنهاد نارون عزیز بسیار به جا هست یک پیشنهاد دارم کسانی که به این سرویس احتیاج دارند با تشکیل یک شرکت تعاونی ( گذاشتن سرما یه ای و شرکت در خرید ماشین ) از این سرویس با هماهنگی استفاده کنند
|
|
| کاربران زیر از mehregan برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#7 | ||||||||
![]() گوهر سايت
ممنون از مشارکتتون
من خودم بعنوان اولین سرمایه گذار کاندید می شم. لطفا دوستان موافق اعلام نظر بفرمایید... |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از MaryNic برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#8 | ||||||||
![]() گنج سايت
تشکر: 2,670 4,454 تشکر در 1,122 ارسال ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
من هم قبلا استفاده مي كردم معمولا كنسلي داشت و پدرم با اينكه ريئس قسمت هست مجبور ميشد
كليدهاي دفتر رو بده كسي ديگه تا خودش منو به دانشكده برسونه الآن هم مي خوام باز استفاده كنم ميگن هر 3 ماه بايد يك نامه بياري از بهزيستي و تازه يه فيزيوتراپ يا كاردرمان تاييد كنه كه بايد از كاردرماني و فيزيوتراپي استفاده كني تا بهت سرويس بدن واقعا كه مثلا ما شهروند درجه 1 هستيم....؟؟؟؟
|
|
| کاربران زیر از اعظم عزيزی برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#9 | ||||||||
![]() گوهر سايت
آره کنسلیش که خیلی زیاده
مخصوصا که بارها برای من پیش اومده آماده میشم یک ساعت منتظرم بعد می بینم خبری نیست به راننده ها دونه دونه زنگ می زنم آخرش میبینم ماشین خرابه یا... برای همین مشکلات پیشنهاد راه اندازی به قول دوستمون تعاونی رو دادم |
||||||||
|
|
|
|
|
#10 | ||||||||
![]() گوهر سايت
دوستانی که لطف می کنند این تاپیکو مشاهده می کنند در صورت موافقت در نظر سنجی کیانا جون شرکت کنند...
ممنون |
||||||||
|
|
|
![]() |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | جستجوی این موضوع |
| حالات نمایش | |
|
|