![]() |
![]() |
|
|
|
|
#1 |
![]() کاربر 3 ستاره |
رفتنی هست
از این دایره تنگ از این دیر پر از ننگ پر از سنگ ولی کاش... صدایی ز لبی ماند و اواز و خیالی به دلی چند.بماند به دلی چند... و از این رفتن و فرجام و جدایی کمکی خاطره ای خوش به میان تل خاکستر یک مرد نشانی گذری کوچه و عطری بگذارد...به دلی چند و یک جمله بگویند همه یک دل و یک بند {{{که عاشق به جهان امد و عاشق ز جهان رفت}}} همین بس... {برای نوید عزیز} ![]() حسین 21/4/88
|
|
|
#2 |
![]() کاربر 3 ستاره تاریخ عضویت: آبا ۱۳۸۷
موقعیت: قم
تشکر: 239 162 تشکر در 69 ارسال محبوبيت: 116 ![]() ![]() |
انا لله و انا الیه راجعون
گفتن از درد بی کس شدن اسپشیال سخته گفتن از از دست دادن بزرگتر سایت سخته چی بگم که سکوت بهترین مرهم برای همه ماست. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
مهمان
|
بگذار تابگرییم چون ابردربهاران*** کزسنگ ناله خیزد روز وداع یاران
منم به نوبه خودم بادلی محزون درهجر یاری دلشکسته ازخدای متعال خواهان مغفرت برای وی وصبر برای خانواده گرامیشان می باشم وبه داداش حسین نیز که یاردیرینی برای نوید بودند تسلیت میگویم. |
|
|
|
#4 |
![]() گنج سايت |
هر که غمت را خرید، عشرت عالم فروخت
با خبران غمت بی خبر از عالمند من نمی دونم چی بگم .... فقط خدا به همون صبر بده خیلی سخت دیگه تو سایتی بیایم که نوید نیست خیلی هم سخت که دیگه نیایم تو سایت آخه من وقتی میامدم سایت همه دردو غمم رو فراموش میکرد حالا .....
|
|
|
|
#5 |
![]() گنج سايت تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۷
موقعیت: تهران
تشکر: 3,602 3,614 تشکر در 1,537 ارسال محبوبيت: 3614 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
چه بود؟ این تیر بی رحم از کجا آمد؟
که غمگین باغِ بی آواز ما را باز درین محرومی و عریانی پاییز ، بدینسان ناگهان خاموش و خالی کرد از آن تنها و تنها قمریِ محزون و خوشخوان نیز؟
|
|
|
#6 |
![]() کاربر 1 ستاره |
روحش شاد. واقعا متاثر شدم
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() گنج سايت تاریخ عضویت: اسف ۱۳۸۷
موقعیت: قلب شقایق
تشکر: 2,062 4,204 تشکر در 2,025 ارسال محبوبيت: 4136 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
مه گرفته کوچه ها رو
اما سایه ی تو پیداست میشنوم صدای شب رو میگه اون که رفته , اینجاست ... میگه اون که رفته , اینجاست ... میگه اون که رفته , اینجاست .... .میگه اون که رفته , اینجاست ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
| 8 کاربر از ساغر برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#8 |
![]() گنج سايت تاریخ عضویت: اسف ۱۳۸۷
موقعیت: قلب شقایق
تشکر: 2,062 4,204 تشکر در 2,025 ارسال محبوبيت: 4136 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
تو از شهر غریبه بی نشونی اومدی
تو با اسب سفید مهربونی اومدی تو از دشتای دور و جاده های پر غبار برای هم صدایی هم زبونی اومدی تو از راه میرسی پر از گرد و غبار تموم انتظار میاد همرات بهار چه خوبه دیدنت چه خوبه موندنت چه خوبه پاک کنم غبارو از تنت غریب آشنا دوست دارم بیا منو همرات ببر به شهر قصه ها بگیر دست منو تو اون دستات چه خوبه سقفمون یکی باشه با هم بمونم منتظر تا برگردی پیشم تو زندونم با تو من آزادم [color="iاین یکی از اهنگهایی بود که نوید دوست داشت خدایاااااااااااااااااااا.. .................................................. .......................................... ![]() ![]() [/color]
|
|
| 8 کاربر از ساغر برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#9 |
![]() گوهر سايت |
فقط ميتونم با چشمي اشكبار و دلي متاثر به همه تسليت بگم اصلا نميتونم باور كنم
|
|
|
#10 |
![]() گنج سايت تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۷
تشکر: 2,747 2,501 تشکر در 878 ارسال محبوبيت: 2502 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
یعنی چی ی ی ؟؟؟
![]() شما ها چی می گید؟؟؟ من که نمی تونم درک کنم...سرم داره گیج می ره...حالم داره بهم می خوره...
|
| 4 کاربر از آیدا برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
3aeed (پنجشنبه، ۲۲ مرداد ۱۳۸۸),
Hassan Fatehy (پنجشنبه، ۲۲ مرداد ۱۳۸۸),
PAYAM987 (پنجشنبه، ۲۲ مرداد ۱۳۸۸),
shabgard (پنجشنبه، ۲۲ مرداد ۱۳۸۸)
|
![]() |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | جستجوی این موضوع |
| حالات نمایش | |
|