برگشت   Special Forums > سالن اجتماعات Special > انجمن معلولين

پاسخ

امکانات جستجوی این موضوع حالات نمایش
Old چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸, ۱۴:۱۹   #1
حسين

معاون مدير کل

آواتار حسين

موقعیت: مرکز خلیج فارس
4,492 تشکر در 1,481 ارسال
محبوبيت: 3968
حسين has a reputation beyond reputeحسين has a reputation beyond reputeحسين has a reputation beyond reputeحسين has a reputation beyond reputeحسين has a reputation beyond reputeحسين has a reputation beyond reputeحسين has a reputation beyond reputeحسين has a reputation beyond reputeحسين has a reputation beyond reputeحسين has a reputation beyond reputeحسين has a reputation beyond repute
حسين ارسال پیام توسط یاهو به
پیشفرض نوید عزیز درگذشت

انالله و انا الیه راجعون
نوید برای همیشه رفت .
نوید سه شنبه فوت کرد و برای همیشه از بینمون رفت .

آخرین ویرایش توسط حسين در تاریخ چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸ انجام شده است
حسين آفلاین است   پاسخ با نقل قول
9 کاربر از حسين برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
3aeed (پنجشنبه، ۲۲ مرداد ۱۳۸۸), Ara (پنجشنبه، ۲۲ مرداد ۱۳۸۸), Hassan Fatehy (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸), masiha (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸), mehran88 (چهارشنبه، ۳۰ دي ۱۳۸۸), mma (شنبه، ۳ بهمن ۱۳۸۸), PAYAM987 (پنجشنبه، ۲۲ مرداد ۱۳۸۸), shabgard (پنجشنبه، ۲۲ مرداد ۱۳۸۸), ساغر (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸)
Old چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸, ۱۴:۳۸   #2
الناز

گوهر سايت

آواتار الناز

موقعیت: کرج
1,409 تشکر در 568 ارسال
محبوبيت: 974
الناز is just really niceالناز is just really niceالناز is just really niceالناز is just really niceالناز is just really niceالناز is just really niceالناز is just really niceالناز is just really nice
الناز ارسال پیام توسط یاهو به
پیشفرض

من هنوز گیجم
یعنی کسی که ینجارو ساخت تا ماها رو دور هم جمع کنه برای همیشه رفت
کسی که با اینکه خیلی کم می اومد اما حضورش و بودنش برای همه واضح بود

نوید رفت
نویدی که اسوه صبر بود
نوید خیلی زود بود برای اینکه ما رو تنها بذاری
8 کاربر از الناز برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
3aeed (پنجشنبه، ۲۲ مرداد ۱۳۸۸), Hassan Fatehy (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸), iman134 (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸), maede (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸), masiha (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸), PAYAM987 (پنجشنبه، ۲۲ مرداد ۱۳۸۸), shabgard (پنجشنبه، ۲۲ مرداد ۱۳۸۸), طناز66 (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸)
Old چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸, ۱۴:۵۴   #3
tanhayeabi

عضو فعال

موقعیت: اهل اذربايجان غربي
238 تشکر در 138 ارسال
محبوبيت: 248
tanhayeabi has a spectacular aura abouttanhayeabi has a spectacular aura abouttanhayeabi has a spectacular aura about
tanhayeabi ارسال پیام توسط یاهو به
پیشفرض

سلام دوستان من امروز بسی نهایت بی نهایت ناراحت بودم خیلی دلگیر بودم خیلی تصادفی و برای ارام شدنم امدم سایت ولی نمی دونم هر وقت من بی نهایت ناراحت هستم باید خبر بد دیگه ای را هم بشنوم . من یکی دو بار با اقا نوید صحبت کردم خیلی اقا بود خدا می دونه چقدر بر نارحتیم اضافه شد البته نه به خاطر او که او جاش به خاطر صبر و سختی که در دنیا کشیده توی ان دنیا راحته بلکه به خاطر اینکه جای انسانی خلاق و مهربانی در این زمین خالی ماند یادش را گرامی و برایش از خداوند طلب رحمت و مغفرت می کنم و دوست داشتم اگر از طرف سایت مراسمی برگزار بشه من هم علی رغم مشکلات توی ان مراسم شرکت کنم . وبه ÷اس زحماتی که برای راه اندازی سایت کشیده براش توی سایت یادبودی برای همیشه طراحی بشه به همه اعضای سایت تسلیت می گم
tanhayeabi آفلاین است   پاسخ با نقل قول
7 کاربر از tanhayeabi برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
3aeed (پنجشنبه، ۲۲ مرداد ۱۳۸۸), Hassan Fatehy (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸), maede (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸), masiha (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸), shabgard (پنجشنبه، ۲۲ مرداد ۱۳۸۸), حسين (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸), طناز66 (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸)
Old چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸, ۱۵:۳۴   #4
bita

گنج سايت

آواتار bita

2,434 تشکر در 1,153 ارسال
محبوبيت: 1816
bita is a splendid one to beholdbita is a splendid one to beholdbita is a splendid one to beholdbita is a splendid one to beholdbita is a splendid one to beholdbita is a splendid one to beholdbita is a splendid one to beholdbita is a splendid one to beholdbita is a splendid one to beholdbita is a splendid one to beholdbita is a splendid one to behold
پیشفرض

خدايا آخه چرا ؟

" هر كسي مدير خود باشد "
bita آفلاین است   پاسخ با نقل قول
5 کاربر از bita برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
3aeed (پنجشنبه، ۲۲ مرداد ۱۳۸۸), Hassan Fatehy (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸), maede (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸), shabgard (پنجشنبه، ۲۲ مرداد ۱۳۸۸), حسين (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸)
Old چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸, ۱۵:۳۵   #5
papar

گنج سايت

آواتار papar

5,528 تشکر در 2,625 ارسال
محبوبيت: 5528
papar has a brilliant futurepapar has a brilliant futurepapar has a brilliant futurepapar has a brilliant futurepapar has a brilliant futurepapar has a brilliant futurepapar has a brilliant futurepapar has a brilliant futurepapar has a brilliant futurepapar has a brilliant futurepapar has a brilliant future
پیشفرض انا لله و انا الیه راجعون

چی بگم ؟ چی بنویسم ؟

زمانی که حسین خبر رفتن نوید را به من داد
فکر کردم دارم خواب می بینم ، یه کابوس وحشتناک
اما افسوس که خواب نیست ، واقعیته

نوید به گردن من حق داشت ، بسیار بسیار بسیارم به گردن من حق داشت

زمانی که با نوید چت می کردم ، او را به اسم شیرینی ها صدا می کردم

دیگه نوید نیست ، که من او را به اسم شیرینی ها صدا کنم
ای وای . . .
papar آفلاین است   پاسخ با نقل قول
8 کاربر از papar برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
3aeed (پنجشنبه، ۲۲ مرداد ۱۳۸۸), Hassan Fatehy (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸), maede (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸), masiha (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸), PAYAM987 (پنجشنبه، ۲۲ مرداد ۱۳۸۸), shabgard (پنجشنبه، ۲۲ مرداد ۱۳۸۸), حسين (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸), طناز66 (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸)
Old چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸, ۱۵:۳۸   #6
ساغر

گنج سايت

آواتار ساغر

موقعیت: قلب شقایق
4,141 تشکر در 1,987 ارسال
محبوبيت: 4073
ساغر is a splendid one to beholdساغر is a splendid one to beholdساغر is a splendid one to beholdساغر is a splendid one to beholdساغر is a splendid one to beholdساغر is a splendid one to beholdساغر is a splendid one to beholdساغر is a splendid one to beholdساغر is a splendid one to beholdساغر is a splendid one to beholdساغر is a splendid one to behold
پیشفرض

وای خدایاااااااااااا
چی میتونم بگم

هیچی

الهی و ربی من لی غیرک ...
ساغر آفلاین است   پاسخ با نقل قول
6 کاربر از ساغر برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
3aeed (پنجشنبه، ۲۲ مرداد ۱۳۸۸), Hassan Fatehy (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸), maede (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸), PAYAM987 (پنجشنبه، ۲۲ مرداد ۱۳۸۸), shabgard (پنجشنبه، ۲۲ مرداد ۱۳۸۸), حسين (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸)
Old چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸, ۱۵:۵۲   #7
Mammad81

کاربر 3 ستاره

آواتار Mammad81

موقعیت: تهران
91 تشکر در 44 ارسال
محبوبيت: 67
Mammad81 در مسير محبوب شدن قرار دارد
Mammad81 ارسال پیام توسط یاهو به
پیشفرض

ووااااااااای،
من مستقیما باهاشون برخورد و صحبت نداشتم اما واقعا شکه شدم شنیدم
Mammad81 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
6 کاربر از Mammad81 برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
3aeed (پنجشنبه، ۲۲ مرداد ۱۳۸۸), Hassan Fatehy (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸), maede (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸), PAYAM987 (پنجشنبه، ۲۲ مرداد ۱۳۸۸), shabgard (پنجشنبه، ۲۲ مرداد ۱۳۸۸), حسين (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸)
Old چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸, ۱۵:۵۵   #8
مائده

عضو با سابقه

آواتار مائده

موقعیت: عروس ایران
643 تشکر در 321 ارسال
محبوبيت: 653
مائده has a spectacular aura aboutمائده has a spectacular aura aboutمائده has a spectacular aura aboutمائده has a spectacular aura aboutمائده has a spectacular aura aboutمائده has a spectacular aura about
پیشفرض

من که به اقا نوید واقعا مدیونم
3aeed (پنجشنبه، ۲۲ مرداد ۱۳۸۸), Hassan Fatehy (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸), PAYAM987 (پنجشنبه، ۲۲ مرداد ۱۳۸۸), shabgard (پنجشنبه، ۲۲ مرداد ۱۳۸۸), الناز (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸), حسين (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸)
Old چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸, ۱۵:۵۷   #9
تیما

گنج سايت

آواتار تیما

موقعیت: تهران
1,204 تشکر در 544 ارسال
محبوبيت: 686
تیما is a glorious beacon of lightتیما is a glorious beacon of lightتیما is a glorious beacon of lightتیما is a glorious beacon of lightتیما is a glorious beacon of lightتیما is a glorious beacon of light
پیشفرض

نوید عزیز
ما اسپشیالی ها همه به تو مدیون هستیم. دوست داشتیم برای تشکر تو اولین سفر ،اتوبوس اسپشیال رو به سمت شهر قشنگ یزد روونه کنیم تا بلکه بتونیم ذره ای از زحماتی رو که برای اسپشیال و اسپشیالی ها کشیدی جبران کنیم. ولی حیف، حیف و صد افسوس که یک کمی دیر جنبیدیم، دیگه شهر یزد بدون تو برای ما اسپشیالی ها هیچ صفایی نداره.
روحت شاد آقای مدیر یا به قول پپر باقلوا، قطاب...
آروم بخواب نوید عزیز که دیگه تموم سختی ها به پایان رسید، تو سربلند شدی و رو سفید...
روحت شاد
3aeed (پنجشنبه، ۲۲ مرداد ۱۳۸۸), Hassan Fatehy (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸), iman134 (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸), maede (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸), masiha (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸), PAYAM987 (پنجشنبه، ۲۲ مرداد ۱۳۸۸), shabgard (پنجشنبه، ۲۲ مرداد ۱۳۸۸), الناز (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸), حسين (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸), طناز66 (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸)
Old چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸, ۱۶:۰۱   #10
elnaz

کاربر 2 ستاره

موقعیت: اهواز
21 تشکر در 9 ارسال
محبوبيت: 31
elnaz در مسير محبوب شدن قرار دارد
elnaz ارسال پیام توسط یاهو به
پیشفرض

بچه ها من به همتون تسلیت می گم.من ایشونو نمی شناختم اما براشون احترام خاصی قائل بودم.کسی که همه ی مارو دور هم جمع کرد.روحش شاد
3aeed (پنجشنبه، ۲۲ مرداد ۱۳۸۸), Hassan Fatehy (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸), leila (شنبه، ۲۴ مرداد ۱۳۸۸), maede (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸), masiha (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸), shabgard (پنجشنبه، ۲۲ مرداد ۱۳۸۸), حسين (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸), طناز66 (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸)
پاسخ

کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

امکانات جستجوی این موضوع
جستجوی این موضوع:

جستجوی پیشرفته
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی‌توانید مبحث جدید ارسال کنید.
نمی‌توانید به مباحث پاسخ دهید.
نمی‌توانید فایل پیوست ضمیمه کنید.
نمی‌توانید نوشته خود را ویرایش کنید.

BB code فعال است
شکلک‌ها فعال هستند
[IMG] فعال است