![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() معاون مدير کل |
انالله و انا الیه راجعون
نوید برای همیشه رفت . نوید سه شنبه فوت کرد و برای همیشه از بینمون رفت . ![]()
|
| 9 کاربر از حسين برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#2 |
![]() گوهر سايت |
من هنوز گیجم
یعنی کسی که ینجارو ساخت تا ماها رو دور هم جمع کنه برای همیشه رفت کسی که با اینکه خیلی کم می اومد اما حضورش و بودنش برای همه واضح بود نوید رفت نویدی که اسوه صبر بود نوید خیلی زود بود برای اینکه ما رو تنها بذاری
|
| 8 کاربر از الناز برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#3 |
![]() عضو فعال |
سلام دوستان من امروز بسی نهایت بی نهایت ناراحت بودم خیلی دلگیر بودم خیلی تصادفی و برای ارام شدنم امدم سایت ولی نمی دونم هر وقت من بی نهایت ناراحت هستم باید خبر بد دیگه ای را هم بشنوم . من یکی دو بار با اقا نوید صحبت کردم خیلی اقا بود خدا می دونه چقدر بر نارحتیم اضافه شد البته نه به خاطر او که او جاش به خاطر صبر و سختی که در دنیا کشیده توی ان دنیا راحته بلکه به خاطر اینکه جای انسانی خلاق و مهربانی در این زمین خالی ماند یادش را گرامی و برایش از خداوند طلب رحمت و مغفرت می کنم و دوست داشتم اگر از طرف سایت مراسمی برگزار بشه من هم علی رغم مشکلات توی ان مراسم شرکت کنم . وبه ÷اس زحماتی که برای راه اندازی سایت کشیده براش توی سایت یادبودی برای همیشه طراحی بشه به همه اعضای سایت تسلیت می گم
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() گنج سايت تاریخ عضویت: اسف ۱۳۸۶
تشکر: 877 2,434 تشکر در 1,153 ارسال محبوبيت: 1816 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
خدايا آخه چرا ؟
|
| 5 کاربر از bita برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
3aeed (پنجشنبه، ۲۲ مرداد ۱۳۸۸),
Hassan Fatehy (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸),
maede (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸),
shabgard (پنجشنبه، ۲۲ مرداد ۱۳۸۸),
حسين (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸)
|
|
|
#5 |
![]() گنج سايت تاریخ عضویت: آبا ۱۳۸۷
تشکر: 1,041 5,528 تشکر در 2,625 ارسال محبوبيت: 5528 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
چی بگم ؟ چی بنویسم ؟
زمانی که حسین خبر رفتن نوید را به من داد فکر کردم دارم خواب می بینم ، یه کابوس وحشتناک اما افسوس که خواب نیست ، واقعیته نوید به گردن من حق داشت ، بسیار بسیار بسیارم به گردن من حق داشت زمانی که با نوید چت می کردم ، او را به اسم شیرینی ها صدا می کردم دیگه نوید نیست ، که من او را به اسم شیرینی ها صدا کنم ای وای . . . |
|
|
|
| 8 کاربر از papar برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#6 |
![]() گنج سايت تاریخ عضویت: اسف ۱۳۸۷
موقعیت: قلب شقایق
تشکر: 2,020 4,141 تشکر در 1,987 ارسال محبوبيت: 4073 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
وای خدایاااااااااااا
چی میتونم بگم هیچی
|
|
|
|
#7 |
![]() کاربر 3 ستاره |
ووااااااااای،
من مستقیما باهاشون برخورد و صحبت نداشتم اما واقعا شکه شدم شنیدم |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() عضو با سابقه تاریخ عضویت: ارد ۱۳۸۸
موقعیت: عروس ایران
تشکر: 129 643 تشکر در 321 ارسال محبوبيت: 653 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() من که به اقا نوید واقعا مدیونم
|
|
|
#9 |
![]() گنج سايت تاریخ عضویت: آبا ۱۳۸۶
موقعیت: تهران
تشکر: 3,604 1,204 تشکر در 544 ارسال محبوبيت: 686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
نوید عزیز
ما اسپشیالی ها همه به تو مدیون هستیم. دوست داشتیم برای تشکر تو اولین سفر ،اتوبوس اسپشیال رو به سمت شهر قشنگ یزد روونه کنیم تا بلکه بتونیم ذره ای از زحماتی رو که برای اسپشیال و اسپشیالی ها کشیدی جبران کنیم. ولی حیف، حیف و صد افسوس که یک کمی دیر جنبیدیم، دیگه شهر یزد بدون تو برای ما اسپشیالی ها هیچ صفایی نداره. روحت شاد آقای مدیر یا به قول پپر باقلوا، قطاب... ![]() آروم بخواب نوید عزیز که دیگه تموم سختی ها به پایان رسید، تو سربلند شدی و رو سفید... روحت شاد
|
|
| 10 کاربر از تیما برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
3aeed (پنجشنبه، ۲۲ مرداد ۱۳۸۸),
Hassan Fatehy (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸),
iman134 (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸),
maede (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸),
masiha (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸),
PAYAM987 (پنجشنبه، ۲۲ مرداد ۱۳۸۸),
shabgard (پنجشنبه، ۲۲ مرداد ۱۳۸۸),
الناز (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸),
حسين (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸),
طناز66 (چهارشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۸)
|
|
|
#10 |
![]() کاربر 2 ستاره |
بچه ها من به همتون تسلیت می گم.من ایشونو نمی شناختم اما براشون احترام خاصی قائل بودم.کسی که همه ی مارو دور هم جمع کرد.روحش شاد
|
| 8 کاربر از elnaz برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | جستجوی این موضوع |
| حالات نمایش | |
|
|