![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() گنج سايت تاریخ عضویت: آبا ۱۳۸۸
تشکر: 3,119 2,224 تشکر در 881 ارسال محبوبيت: 2234 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#2 |
![]() گنج سايت تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۷
موقعیت: تهران
تشکر: 3,594 3,595 تشکر در 1,530 ارسال محبوبيت: 3595 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
به مجنون گفت روزی عیب جویی
که پیدا کن به از لیلی نکویی که لیلی گرچه در چشم تو حوری است به هر جزیی ز حسن او قصوری است ز حرف عیب جو مجنون بر آشفت در آن آشفتگی خندان شد و گفت اگر بر دیده ی مجنون نشینی به غیر از خوبی لیلی نبینی تو مو بینی و مجنون پیچش مو تو ابرو او اشارت های ابرو دل مجنون ز شکر خنده خون است تو لب بینی و دندان که چون است کسی کاو را تو لیلی کرده ای نام نه آن لیلی است کز بر من برده آرام
|
|
|
#3 |
|
مدیـر بخش دینی و مذهبی
![]() گنج سايت تاریخ عضویت: مرد ۱۳۸۸
موقعیت: كوير
تشکر: 11,916 8,740 تشکر در 4,533 ارسال محبوبيت: 8750 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
من از كرامتِ دونان ، خوشم نمی آید من از محـبّتِ نادان ، خوشم نمی آید از این مجسّمه،این كوهِ یخ،از این مرداب من از طبیعتِ بی جان، خوشم نمی آید به قولِ حافظ : اگر دستِ اهرمن باشد من از نگینِ سلیمان ، خوشم نمی آید مرا به باده در انظارِ خَلق دعوت كن ! من از تخلّفِ پنهان ، خوشم نمی آید به پیشِ آیینه ها پُشتِ پات می بوسم من از روابطِ پنهان ، خوشم نمی آید زیارتِ تو ، مرا آرزوی دیرین است ولی زِ نخوتِ دربان، خوشم نمی آید اگر بناست ببارد به روی اقیانوس من از لطافتِ باران، خوشم نمی آید
|
|
|
#4 |
|
عضو سايت
عضو آزمايشی تاریخ عضویت: اسف ۱۳۸۸
آقا خجالت آوره
هنوز یاد نگرفتید که ذکر منبع احترام به خدتونه؟ این شعر مال شماست؟ اگر نیست، زحمتی داره براتون که اسم شاعر واقعی رو ذکر کنید؟ برای اطلاع باقی دوستان عرض می کنم این شعر سروده آقای "کیوان" هست. امیدوارم ین پست حذف نشه! |
|
|
|
![]() |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | جستجوی این موضوع |
| حالات نمایش | |
|
|