![]() |
![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
مدیر بخش كامپيوتر، موبايل و فن آوری اطلاعات
![]() معاون مدير کل |
دوستان تو اين بخش كتابهاي داستان يا شعر رو براي دانلود بزارين تا همگي بتونيم ازاونا استفاده كنيم فقط سعي كنين در مورد ادبيات باشه چون فعلا بخش دانلود نداريم در نتيجه بايد تو همون بخش يه بخش دانلود درست بشه مربوط به همون قسمت يه چيزديگه هم بگم و اونم اينه كه يه توضيحي بدين در باره كتابي كه گذاشتين تا بقيه بدونن چي دانلود ميكنن .
|
|
|
#2 |
![]() کاربر 2 ستاره تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۶
موقعیت: مهرشهر كرج
سلام آقا روجه
مرسی برای کتابها اما من هر کاری میکنم نمی تونم دانلودشون کنم. راهنماییم کنید.
|
|
|
#3 |
|
![]() معاون مدير کل |
دوستان شما هم دست به كار شين نميشه كه فقط من بزارم.اگر هم كتاب خاصي رو ميخواين درخواست كنين اگه داشته باشم حتما ميذارم
|
|
|
#4 |
|
![]() معاون مدير کل |
معصومه برو به لينكي كه گذاشتم روش دانلود رو اونجا توضيح دادم .ايشالله كه بتوني دانلودكني .
http://forum.special.ir/showthread.p...ed=1#post12515
|
|
|
#5 |
![]() گنج سايت تاریخ عضویت: اسف ۱۳۸۶
تشکر: 877 2,435 تشکر در 1,153 ارسال محبوبيت: 1817 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
آقا روژه دستتون درد نکنه
یک درخواست داشتم می خواستم ببینم می تونید کتاب تمرین مدارا را پیدا کنید چون خودم نتونستم اگه پیدا کردید ممنون میشم برام بذارید
|
|
|
#6 |
|
![]() معاون مدير کل |
بيتا خانم من گشتم دنبال اين كتاب ولي خب پيدا نكردم تو آرشيوم نبود تو اينترنت هم يه سري سرچ كردم پيدا نكردم حالا اگه دوستان ديگه دارن حتما براي دانلود بزارن.(راستي بيتا حانم اين كتاب در مورد چيه)
|
| کاربران زیر از rojeh برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
bita (دوشنبه، ۱۷ تير ۱۳۸۷)
|
|
|
#7 |
![]() گنج سايت تاریخ عضویت: اسف ۱۳۸۶
تشکر: 877 2,435 تشکر در 1,153 ارسال محبوبيت: 1817 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
آقا روژه خیلی ممنونم که تلاش خودتون رو کردید
|
|
|
#9 |
![]() گوهر سايت |
|
|
|
#10 |
![]() گوهر سايت |
گلشن راز ...
سعدالدين يا نجم الدين محمود بن عبدالکريم شبستري از بزرگان مشايخ عرفان ايران است. وي در سال 687 هجري در قصبه شبستر هفت فرسنگي تبريز متولد شد. از شرح حال وي تفصيلي در دست نيست، ولي از اخبار و آثار چنين نتيجه گرفته ميشود، تحصيلات و رشد فکري وي در آذربايجان بوده و سرانجام از عارفان بنام زمان خود بشمار رفته است. اوقات خود را در درس و بحث گذرانده و در سال 720 هجري در تبريز زندگي را بدرود گفته است. شيخ محمود شبستري سراينده مثنوي معروفي است بنام "گلشن راز". اين منظومه را به زبانهاي انگليسي و آلماني ترجمه کرده اند و از معروفترين کتابهاي عارفان ايران است. در ماه شوال سال 717 هجري، امير حسيني هروي سؤال هائي از وي به نظم کرده و او جواب آنها را به نظم داده و اين مثنوي را ترتيب داده است. دانلود فرمایید
|
| کاربران زیر از pooya برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
masiha (شنبه، ۲۱ شهريور ۱۳۸۸)
|
![]() |
| برچسب |
| کتابخانه |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | جستجوی این موضوع |
| حالات نمایش | |
|
|